YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

NICE TO MEET YOU! LUCKY NO.7 VLOG#01

Posted by Lucky No.7 on

LUCKY NO.7 VLOG #01
Rebellious? Just a little bit!

Lucky No.7 houdt van haar #happyluckyno7customers ! En wat is betere manier om jullie een kijkje achter de schermen te geven door erover te vloggen? De trend van nu! We laten je alle nieuwtjes zien omtrent de nieuwste collecties, afspraken, kantoor, team lucky no.7 en natuurlijk af en toe een klein stukje uit ons privé leven.

 

What’s up?

Afgelopen maand zijn we erg druk geweest met de nieuwe collectie Play Hard #07 en de limited edition Go Green! Bij Lucky No.7 denk je natuurlijk aan zwart-wit-grijs maar wij zouden geen trendsetters zijn als we niet vernieuwend zouden zijn. Wij houden dit nog even top secret tot in ieder geval 7 September. Wil jij als eerste bij de lancering zijn van de nieuwe collectie? Hou dan vooral social media en de blog ( events) in de gaten! Op 4 september organiseren wij in samenwerking met Kidsdepartment namelijk de Rebels Runway. Klik hier voor meer info ( verwijzing vorige blog runway)

De leverancier uit Turkiije, waar wij de collectie produceren, is 2 dagen bij ons op kantoor geweest. Dat is altijd even keihard werken ( vooral door de hitte in week….en we nog geen airco op kantoor hadden) maar ook altijd heel gezellig. We hebben de leverancier dit keer meegenomen op de beruchte canal cruise in Amsterdam!  Daarna zijn we lekker een hapje wezen eten bij mijn favoriete retaurant de Roastroom!

Op dagen dat ik de lopende to do’ moet afronden kom ik lekker in mijn oude kloffie, haar in een topknot en zonder make up naar kantoor. Want ook dat moet gewoon kunnen! Tijdens het Pinksterweekend waren de kinderen bij opa & oma en hadden mijn man en ik lekker wat quality time. Lekker even uitwaaien ( letterlijk) op Scheveningen en een motor ritje naar Harderwijk. Na het pinksterweekend ( voorlopig de laatste officiele vrije dag) moeten we weer flink aan de bak! Er moet veel worden gedaan om de nieuwe website op tijd af te krijgen en natuurlijk is er ook ons hoofdkantoor dat verder afgemaakt moet worden. Zoals jullie eerder hebben kunnen zien zijn we druk met de inrichting en gaan we komende maand de laatste puntjes op de i zetten. To be continued.

Mijn kinderen vinden het altijd erg gezellig op kantoor en komen zo nu en dan wel eens even mee of op bezoek. Ze zijn gewend dat mama vaak kleertjes mee naar huis neemt om door te passen dus herkennen de kleertjes van Lucky No,7 ook gelijk! Mijn dochtertje is op haar vierde jaar al heel erg geïnteresseerd in mode. Dagelijks legt ze haar eigen setjes klaar en discussiëren we over de sets die ze maakt. Ook op kantoor is ze graag met kleertjes en stofjes bezig. Geweldig gevoel! Dat heeft ze natuurlijk niet van en vreemde. En wanneer ik haar dan hoor zeggen: Zo, en nu aan de slag! Dan hoor ik een beetje van mezelf….. Om je een idee te geven van hoe mij dag eruit ziet? Hectisch, druk en veel! Ik start de ochtend met het wegbrengen van de kinderen. Sem naar de opvang en Dewi naar school. Vandaaruit vertrek ik naar de sportschool en dan op naar kantoor! Ik ben niet heel sportief aangelegd maar sinds ik het het boek van Killerbodymotivation heb gelezen ben ik om! Gezonder eten en bewegen is een must bij een druk bestaan! Gelukkig is iedereen op kantoor overgestapt naar gezonde voeding dus nemen we om ste beurt weer wat lekkers mee dat op een verantwoorde manier is klaargemaakt!

The perfect flatlay is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Wij weten nog dat wij de eerste flatlays binnenkregen van Sally van Ministyling! Wat super mooi! Helaas is het voor ons nog wat oefenen maar oefening baart kunst!

Naast de drukte en de werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden wil ik ons Team Lucky No.7 bedanken voor de gezelligheid en passie! Geen dag is saai en en wordt naast het harde werken ook veel lol gemaakt en gelachen. En dat is ook precies waar het bij Lucky No.7 om draait! Keep it cool, fun and be awesome! Benieuwd ? Abonneer je dan zeker op ons youtube kanaal zodat je vanaf nu altijd up-to-date bent! Wat een spannend moment!

We hopen dat jullie het leuk vinden (laat vooral een reactie achter!) en snel abonneren zodat je vanaf nu altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes! Vergeet je vooral niet te abonneren op ons kanaal. Enjoy!

Meer Lucky No.7 online:

Website: www.luckyno7.nl
Instagram:  https://www.instagram.com/luckyno7.nl/  https://www.instagram.com/rismabachoe/
Facebook:  https://www.facebook.com/luckyno7.nl/
Twitter:  https://twitter.com/luckyno7nl
Contact: info@luckyno7.nl

 

XOXO Team Lucky No.7


Newer Post


0 comments


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER