YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

IF STRESS BURNED CALORIES, I'D BE A SUPERMODEL VLOG #02

Posted by Lucky No.7 on

LUCKY NO.7 VLOG #02
Rebellious? Just a little bit!

Je kijkt naar vlog #2! Iedere maand geeft Lucky No.7 een kijkje achter de schermen. 

 

Afgelopen maand zijn we volop bezig geweest met de voorbereidingen voor de fotoshoot Play Hard #07 en limited collectie Go Green. De nieuwe herfst/ wintercollectie wordt supergaaf en kan vanaf 7 september worden geshopt via onze website www.luckyno7.nl en overige winkels wereldwijd. Benieuwd of er een verkooppunt bij jou in de buurt is? Neem dan een kijkje bij de store locator.

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt groeit het merk Lucky No.7 erg hard en hebben wij besloten om onze web shop ergens anders onder te brengen zodat we voorbereid zijn op verdere groei! Super spannend maar niet altijd even gemakkelijk. Helaas is de lancering van de word press website (gelanceerd op 27 mei) niet helemaal vlekkeloos verlopen en hebben wij binnen een week de website terug moeten plaatsen. Maar desondanks hebben wij nu een vernieuwde website voor zowel onze consumenten en retailers! Wij hopen dat iedereen blij is met de nieuwe website! Suggesties of tips zijn altijd meer dan welkom dus stuur ons vooral een e-mail!

De komende weken zullen wij de laatste puntje op de i zetten en gaan wij ons voorbereiden op de lancering van play hard! en go green!

Wist je dat we op 4 september een rebels runway organiseren in samenwerking met kids department? Jij kan dan exclusief de nieuwe collecties als eerste shoppen ! Wat is er allemaal te doen? Een black Lucky No.7 carpet, modeshow, catering, speelhoek en er kan natuurlijk flink geshopt worden! Binnenkort meer informatie hierover.
Wil jij je kindje opgeven voor de modeshow? Laat dan hieronder een reactie achter.

Vergeet je vooral niet te abonneren op ons kanaal. Enjoy!

XOXO Team Lucky No.7

 

 


Older Post


0 comments


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER