YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

BIRTHDAY PREPARATIONS!

Posted by Lucky No.7 on

Lucky No.7 wordt op 7 augustus alweer 2 jaar. Daarom staat deze week in het teken van een feestje!

We love our happy customers! Daarom verteld
 Kathleen, beter bekend als #onehappyus, over de voorbereidingen van Senne zijn eerste verjaardag! Senne heeft model gestaan voor Lucky No.7 en wordt alweer 1 jaar! Dat is natuurlijk een mijlpaal dat gevierd moet worden in Lucky stijl.

Hoi allemaal! Ik ben Kathleen, mama van 2 kleine rebelletjes. Claudia is 2 en Senne mag de 0 net in een 1 veranderen. Bij elke verjaardag (en natuurlijk bij de eerste) hoort een feestje... en een fotoshoot! Aangezien ik niets liever doe dan foto's maken kon ik echt niet wachten om aan de slag te gaan. Eerst een thema.. hmmm een thema.. Senne kent nog niets van tv en zijn lievelingsspeelgoed zijn lege flesjes + dopjes en afstandsbedieningen. Al het echte speelgoed gooit hij meteen tegen de grond. Daar moest ik al dus niet gaan zoeken. Het eerste wat in me opkwam om op de taart te zetten was de panda van Lucky no7. Gewoon omdat hij zo ontzettend gaaf is en omdat er geen enkel ander merk is dat hij zijn eerste jaar zoveel heeft gedragen. Het team van Lucky was zo lief om me panda kaartjes op te sturen zodat ik creatief aan de slag kon en het geheel wat aan kon kleden.


De monochrome look 

De outfit voor zijn verjaardag had ik al heel lang in mijn hoofd, Lucky no7 zou er zeker bij moeten zijn en het nieuwe shirtje van Pauline paste er natuurlijk perfect bij! De little bandit pants zie je ook terug in de taart, dat maakte het plaatje helemaal af! 
Nu nog versiering. Ook weer zwart-wit! Waarom? Omdat het cool is en gewoon zo verschrikkelijk gemakkelijk te combineren is. Heb je een meisje en vindt je zwart-wit leuk, maar iets té? Voeg er gewoon wat mint of een andere kleur aan toe en het wordt helemaal girly! (dat is trouwens ook net wat ik bij Claudia heb gedaan)

Cakesmash?!?
De fotoshoot zelf ging niet zoals gepland. Ik had een hele cakesmash in mijn hoofd met stukken taart die in het rond zouden vliegen, maar nee hoor! Senne besloot om er met alle gemak van te eten. Natuurlijk haha! Het decor had hij wel helemaal verwoest.....Maar al bij al zijn het leuke plaatjes geworden. Het doet weer een beetje pijn om mijn baby'tje te zien groeien in een peuter, maar ik weet uit ervaring dat elk jaar nóg leuker wordt!

 

Wij wensen Senne alvast een hele fijne verjaardag toe! Heel erg bedankt Kathleen voor het delen van jou verhaal en de te gekke foto's. Het wordt vast en zeker een te gek feestje!

Vind jij het ook leuk om als Lucky fan je verhaal te delen? Stuur ons dan gerust een e-mail naar info@luckyno7.nl. Wie weet delen we jouw verhaal op ons Lucky No.7 blog!

-XO- Team Lucky No.7

 

 


Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER