YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

Event planning: Rebels Runway!

Posted by Booster apps on

Wie onze dagelijkse Instagram stories volgt, weet onderhand wel dat wij druk zijn met de Rebels Runway! Ons kantoor (of wellicht alleen mijn bureau) ligt er deze dagen wat rommeliger bij als normaal…

Een event plannen kost dan ook altijd meer als je van te voren denkt. Alles moet tot in de puntjes worden uitgedacht, maar wel met de juiste hoeveelheid flexibiliteit in het achterhoofd omdat je met (hele kleine) kindjes werkt! 

Het hele idee van een Rebels Runway is vorig jaar ontstaan na de modeshow in Almere. Dit was zo ontzettend leuk dat het voor ons als een paal boven water stond: dit gaan wij nog een keer doen! Met onze retailers houden wij nauw contact en tijdens een storevisit in Wateringen was het idee om een samenwerking te doen Lucky No.7 & Kidsdepartment al snel geboren. 

Na de naam gekozen te hebben gingen we op jacht naar een locatie. Dit kostte gelukkig niet al te veel moeite; wij kregen het ANP gebouw kregen wij tot onze beschikking. Een prachtige ruime locatie met weids uitzicht. Genoeg ruimte om een winkeltje te maken vlakbij de runway, een rustige ruimte waar kinderen kunnen slapen of gevoed kunnen worden en ellenlange meters ruimte waar de daadwerkelijke runway kon plaatsvinden. Dit was meer dan perfect!  

Ook modelletjes vinden was gelukkig niet al te moeilijk. Massaal werd er gereageerd op onze oproep en ook de vaders waren niet te beroerd om mee te lopen. Ideaal! 

En zo is het ineens alweer de laatste dag van augustus en is het event al bijna daar. Deze week zetten wij de puntjes op de i. Meters stof bestellen voor achter de runway (zwart… offcourse!), alle setjes voor de modellen klaar hangen, attributen erbij, timen hoe lang de run voor ieder kindje is, decoratie bestellen en ga zo maar door…

Ook de modelletjes (ok, de moeders) kunnen niet wachten tot zondag en de Rebels Runway groepsapp staat dagelijks roodgloeiend. 

Er is in ieder geval genoeg te doen, zo net voor de lancering van onze nieuwe collectie. De eerste ladingen met de nieuwe collectie* komen vrijdag al binnen en worden mee genomen zodat er bij de Runway als eerste exclusief geshopt kan worden. Nog voor dat we überhaupt gaan lanceren! Uniek voor ons doen ;-). 

Kan je niet wachten tot de lancering 7 september? Koop dan snel nog een kaartje hier. De ochtend zit al helemaal vol, in de middag zijn er nog enkele plekken beschikbaar! 

Tot zondag

XOXO Lucky NO.7

 

** Eerste lading?? Uhm ja.. onze retailers zijn net zo enthousiast over Play hard en Go Green als wij dat sommige items al bijbesteld moesten worden! Stay tuned!

 


Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER