icon-account icon-glass
BECOME A LNO7 FRIEND AND GET EXCLUSIVE DISCOUNTS!

Give away @kixx

Posted by Lucky No.7 on

Kixx Online is de leukste online winkel voor babykleding, kinderkleding en tienerkleding. Zij verkopen uitsluitend merkkleding; zowel nieuwe babykleding, kinderkleding en tienerkleding als overjarige collecties (géén tweedehands kleding). In de webshop vind je een groot assortiment van de leukste kinderkledingmerken en -collecties met dagelijkse aanvulling en uitbreiding dus elke dag weer wat nieuws!

Kom ook eens langs bij Kixx Kidswear! De winkel in het hart van het centrum van Alkmaar is gevestigd op de Laat 177. Laat je inspireren door en adviseren over het grote aanbod baby- en kinderkleding. Waar jij in alle rust de nieuwste collecties kunt shoppen, zullen de kids zich prima vermaken met de ondergrondse trein en de originele pashokjes. See you there!


Doe snel mee want het is give away time bij Kixx!

GIVE AWAY at KIXX! De nieuwe wintercollectie van Lucky No.7 ademt streetwear & baseball en naast het kenmerkende gebruik van zwart en wit zijn blushed pink & arcadia green key colors voor dit seizoen. Is jouw kid een echte tough cookie of little rebel van tijd tot tijd? Dan is dit merk gegarandeerd een match! Laat in de comments ( op social media) weten welk artikel (artikel ID) en maat je voor jouw mini wenst! Check de link in bio voor de nieuwe collectie! 

Enjoy the game!


Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment