YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

Happy Lucky No.7 customer: Emy de Boer!

Posted by Lucky No.7 on

Iedere maand proberen wij een #happyluckyno7customer aan het woord te laten op ons blog. Omdat wij blij worden van onze trouwe klanten, hun positieve woorden en wij hopen dat zij jullie ook kunnen inspireren met hun foto's en het mixen van Lucky items! 
Emy de Boer also knows as eeejmie:
Wat leuk om een blogje te schrijven over mijn favoriete kinderkledingmerk! 
 
Toen ik in 2014 na een geslachtsbepalingsecho hoorde dat ik zwanger was van een jongen wist ik gelijk; superleuk ik ga op kledingjacht voor stoere kleertjes! Dat was op dat moment moeilijker dan ik dacht...
Uiteindelijk ontdekte ik Lucky No.7 pas toen mijn oudste zoontje Hugo al 6 maanden oud was. Gezien op de instagram bij Aiden; één van Lucky's eerste klantjes en tevens model van een eerdere collectie. Ik was òm! 
 
Dol enthousiast was ik toen de postbode het allereerste pakje kwam brengen. 
De kwaliteit was zo mooi, de stofjes, de pasvorm... Lekker stoer; kortom dat vraagt naar meer. Intussen kleed ik mijn beide jongens vaak in lucky kleertjes; ook leuk te combineren met andere merkjes!
Toen ik zwanger was van ons tweede zoontje Lars had hij als piepkleine buikbaby al een mini wardrobe met allemaal te gekke Lucky kleertjes in de kleinste maatjes.
Trots was ik toen ik benaderd werd of ons baby'tje model mocht zijn voor de nieuwe collectie! Daar hoefde ik niet lang over na te denken.
Ontzettend leuk om als een van de eersten de collectie te kunnen bekijken, iedereen te ontmoeten en eens achter de schermen mee te kijken. 
Lars deed het super! Lief smilen naar de camera en uiteindelijk heeft hij twee setjes aangehad. Het nieuwe rebellious vestje (deze shop je hier) en mijn favoriet;  de panda onepiece (ook shoppen? Dat kan hier) !
Deze is zo favoriet, die heb ik dan ook in alle maten aangeschaft haha!
Na lang wachten en me zwaar inhouden niet iedereen de foto's al te laten zien; is de nieuwe collectie uit en heb ik de eerste setjes in de kast hangen. Heel mooi en nooit verwacht te kunnen zeggen "laat de herfst maar komen"!
 
Team Lucky ga zo door :) 
-X- Emy
 
Bedankt Emy voor je leuke blog! Wil jij ook mee werken aan ons blog? Mail dan vooral naar info@luckyno7.nl !

Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER