icon-account icon-glass
BECOME A LNO7 FRIEND AND GET EXCLUSIVE DISCOUNTS!

Happy review boyslabel

Posted by Lucky No.7 on

Rock ’n Rolla BABY!

Lees hier de leuke review van boyslabel!

Op zoek naar stoere kinderkleding waar je zoon toch lekker in kan ravotten en buiten spelen? Dan is de kleding collectie van Lucky no.7 winter 2018 zeker een aanrader! Lucky no.7 is een Nederlands kinderkleding merk voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Boys only, girls allowed! Lucky no.7 staat voor stoer en een klein beetje rebels! Met een knipoog naar tienermode, comfortabel en duurzaam.

Check deze Lucky no.7 review voor de kleintjes >>

Rebellious? Just a little bit >>

Boaz heeft een stoere longsleeve aan met de tekst Rock ’n Rolla BABY! Door de eenvoud van dit shirt komt de tekst extra sterk uit. Te gek! De zwarte broek is van joggingstof en heeft mooie witte strepen op de zijkant. Hij is heerlijk dik en zacht; perfect voor de winter! Het zwart en wit geeft een mooie basis combinatie waardoor de kleding goed te combineren is met andere kleurtjes, bijvoorbeeld de groene sweater uit dezelfde collectie of juist een denim jack wat we nog in de kast hebben hangen.

The world is a giant playground

Het thema van de najaarscollectie is ‘The world is a giant playground’. De collectie bestaat uit mooie makkelijk zittende kleding, welke je onderling leuk kunt combineren! Een stoere pet of een baseballvest maken de outfit helemaal af. Ook de onesie mag natuurlijk niet ontbreken in de collectie. Ik ben gek op deze collectie van Lucky no.7. Deze comfortabele kinderkleding collectie heeft een unisex karakter. De kledingset die Boaz hier draagt kan een stoere meid ook dragen. Gaaf toch?!

Thanx Lucky no.7!

lucky no7, stoere jongenskleding, zwart wit kinderkleding, lucky no7 winter 2018

lucky no7, stoere jongenskleding, zwart wit kinderkleding, lucky no7 winter 2018

lucky no7, stoere jongenskleding, zwart wit kinderkleding, lucky no7 winter 2018

 

 


Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment