YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

LUCKY NO.7 2ND ANNIVERSARY

Posted by Lucky No.7 on

Lucky No.7 bestaat vandaag, 7 augustus 2016, alweer 2 jaar! Wat een mijlpaal! Elke dag werken wij met een heel team vol passie aan de groei van het bedrijf. Lucky No.7 is inmiddels verkrijgbaar bij 130 winkels, wereldwijd!

Highlights

2 jaar geleden begon ik, Risma Bachoe, met het merk Lucky No.7. Een stoer, monochrome, betaalbaar en comfortabel kledingmerk voor baby's en peuters. Ik ben begonnen met het inpakken van de eerste bestellingen op mijn zolderkamer. Als snel bleek dat de zolderkamer niet meer voldeed en dat ik zelf de bestellingen niet meer aan kon en mensen moest gaan aannemen. Een hele spannende tijd!
Ruim 1 jaar later groeide het merk en bedrijf zo hard dat we zijn verhuisd naar een eigen Lucky No.7 hoofdkantoor. En wat zijn we daar trots op!

Inmiddels is het merk internationaal bekend en zijn de collecties verkrijgbaar in de maten 50/56 - 122-128 ( vanaf september 2016). Wil je weten of er een winkel bij jou in de buurt zit? Klik dan hier.


De allereerste bestellingen in 2014.
Lucky No.7 hoofdkantoor 

We zijn nu 2 maanden geleden verhuisd naar het nieuwe hoofdkantoor. Momenteel zijn we nog druk bezig met de inrichting terwijl de dagelijkse werkzaamheden ook gewoon doorgaan. Vind je het leuk om meer behind the scenes filmpjes te volgen? Bekijk dan hier onze vlogs. 

Mini pop up store

2015 sloten wij af met een te gekke pop up shop & sample sale! Dit was een groot succes! We hadden nooit durven dromen dat ruim 200 mensen voor de deur zouden staan voordat we überhaupt open waren. Wij willen onze Lucky No.7 fans dan ook bedanken voor jullie support!

Ook in 2016 kunnen jullie weer een mini pop up store verwachten:) Houd de site en social media dus goed in de gaten! Wil jij niets missen? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Playtime Paris

Begin 2016 zijn we voor het eerst naar de beurs geweest in Parijs. Wat hebben we veel geleerd, nieuwe winkels geselecteerd en veel huidige Lucky No.7 retailers ontmoet. Ook in 2017 zijn wij er weer bij! 

Sky is the limit!

Inmiddels is Lucky No.7 verkrijgbaar bij 130 winkels, wereldwijd. Elke week komen daar weer nieuwe winkels bij! De uitdaging ligt nu vooral binnen Nederland. Wij zullen ons komend jaar focussen op de fysieke winkels binnen Nederland.

Het is erg leuk om te zien hoe elke winkel zijn eigen twist geeft aan de presentatie. De een houdt het heel monochrome terwijl de ander Lucky No.7 combineert met bijvoorbeeld veel kleur. Vind jij het leuk om een outfit of today te delen met ons? Tag ons dan op social media met #luckyno7 !

Fotoshoot

Voorheen vonden de fotoshoots plaats op locatie en fotografeerde we altijd binnen. Omdat we van uitdagingen houden hebben we besloten om de fotoshoots van play hard #07 en go green dit keer ook een gedeelte buiten te fotograferen. We kunnen je vertellen dat het resultaat er mag wezen! Het is nog even wacht op de lancering....maar 7 september 2016 is het dan eindelijk zover! Benieuwd hoe wij een fotoshoot voorbereiden? Lees hier het interview.

Naast de verhuizing, pop up store en fotoshoots hebben wij afgelopen jaar ook de nieuwe website gelanceerd. Dit ging niet helemaal zoals gepland maar ook tegenslagen horen erbij! Inmiddels is de nieuwe site live en zijn wij zeer tevreden met het eindresultaat!

Komend jaar kunnen jullie weer heel veel leuke dingen verwachten! Hou onze site en social media dus in de gaten of geef je op voor de Lucky No.7 nieuwsbrief. Op 7 september lanceren wij de nieuwe collecties: Play hard #07 en limited edition Go Green! Wil jij exclusief de nieuwe collecties shoppen? Kom dan zeker naar de rebels runway op 4 september. Kaartjes zijn nu verkrijgbaar via www.kidsdepartment.nl.  De opbrengst van de entreekaartjes gaat naar het goede doel: make a wish nederland.

"Life is a journey with problems to solve, lessons to learn but most of all experiences to enjoy." 

Team Lucky No.7, bedankt voor jullie inzet, enthousiasme en passie! Zonder jullie was dit allemaal onmogelijk geweest. 

Lucky No.7 customers, bedankt voor jullie support. You totally rock!

-XO- Risma

 

 


Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER