icon-account icon-glass
MID SEASON SALE!

Lucky No.7 store

Posted by Lucky No.7 on

Yay! We hebben weer een nieuwe feature op de website. Dit keer hebben we de store pick up toegevoegd. Je kunt nu verzendkosten besparen door je pakketje bij ons op het hoofdkantoor op te halen. Daarnaast kan je natuurlijk altijd nog extra shoppen bij ons in de showroom.

Lucky No.7
Energiestraat 47a
1411 AS Naarden

Zien we jou snel? 
Online store pick up: Tijdens de check out kan je nu kiezen voor de optie store pick up. Je kiest zelf en datum en tijd en er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Pick up is mogelijk op maandag/ woensdag en vrijdag tussen 10-17 uur. Wilt u op een afwijkende dag of tijdstip uw pakketje ophalen? Stuur ons gerust even een e-mail (info@luckyno7.nl) of bel ons +31 36 8449226.
Uiteraard kan je ook bij ons op het hoofdkantoor shoppen in Naarden. Wij hebben de totale collectie in de showroom hangen en je kan natuurlijk even op je gemak passen. Kinderen zijn van harte welkom want wij hebben een leuke speelhoek en natuurlijk altijd limo en wat lekkers!

Als je langskomt vergeet dan niet een leuke foto te maken en ons te taggen op social media met #luckyno7

Openingstijden:
Monday | 10-17
Wednesday | 10-17
Friday | 10-17

Let op: geen cash. alleen pin en creditcard.
Zoek jij liever een winkel bij jou in de buurt? Check dan de store locator. Lucky No.7 wordt namelijk wereldwijd verkocht bij geselecteerde winkels. 

Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment