icon-account icon-glass
THE WORLD IS A GIANT PLAYGROUND. ENJOY THE GAME!

MEET MY LITTLE LOVE !

Posted by Lucky No.7 on

Misschien hebben jullie mij wel eens voorbij zien komen op foto's maar het leek me leuk om mijzelf toch nog even aan jullie voor te stellen. Ik ben Nicole, 31 jaar en moeder van 2 kids Hero van 2 en Gigi van 7 maanden.

Naast mijn 2 kleine liefdes heb ik ook een grote liefde Andre, mijn vriend (raar woord als je 2 kids samen hebt, maar we zijn niet getrouwd haha). Ik ben nu 4 maanden eigenaresse van My Little Love Kids.

Na de geboorte van Gigi heb ik een omslag gemaakt qua werk. Ik heb als manager in 2 leuke kledingwinkels gewerkt en daarna ook nog als Regiomanager bij Lucardi Juweliers. 

Waarom ik toch voor mijn droom heb gekozen in plaats van vastigheid? Onze zoon Hero heeft vlak na zijn geboorte een hersenbloeding gekregen. Gelukkig was Hero, na meerdere operaties, sterker dan de bloeding en mochten wij hem na ruim 3 maanden weer gezond mee naar huis nemen.

Ik ben toen gelijk weer aan het werk gegaan, omdat ik de druk voelde om toch alles normaal te laten zijn en gunde mezelf geen tijd om even op adem te komen en te genieten van een verlate kraamperiode. (Gelukkig is met Gigi wel alles goed gegaan en hebben wij een fijne zwangerschap en kraamtijd gehad.) Na een klein jaartje na wat er met Hero was gebeurt kwam ik mezelf tegen en heb ik stapjes terug gedaan en daardoor heb ik goed nagedacht wat ik graag wilde. Ik wilde graag een eigen webshop voor kids, en ik heb nu samen met mijn gezin, de grote stap gezet ;-)

 

 Volg My Little Love op social media! 
Pssst.... wist je dat My Little Love een give away houdt? Doe nu snel mee want vanavond volgt er een live video met de winnaar. Join now! Or cry later!

 


Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment