YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

Modelsearch!

Posted by Lucky No.7 on

Wij zijn op zoek naar modellen voor de volgende fotoshoot en de rebels runway! Wil je jouw kindje opgeven? Lees dan snel verder.

Rebels runway

Voor de rebels runway op 4 september zijn wij nog op zoek naar een aantal modelletjes die graag over de catwalk willen lopen:

1x meisjes model maat 110/116
1x jongens model maat 110/116

De voorkeur gaat uit naar modellen uit de omgeving den haag/ rotterdam. Lijkt het jou leuk? Meld je dan snel aan via info@luckyno7.nl met 1 max. 1 foto.

Wil je meer informatie over het event? Klik dan hier.
Wil je graag als eerste exclusief de nieuwe collecties shoppen? Klik dan hier voor entree kaarten. De eerste show is al uitverkocht dus weer er snel bij voor de tweede show in de middag! De opbrengst van de kaartjes gaat naar het goede doel: Make a Wish Nederland.

Fotoshoot party collectie

Nee, ook wij moeten nog niet aan kerst denken met deze heerlijke zomerse temperaturen. Maar waar we al wel warm van worden, is de nieuwe winter/party collectie. Het wordt weer te gek!

We zijn er al weer bijna klaar voor, we missen alleen nog het belangrijkste! Jullie kleine supermodels!  We hebben nog 4 modellen nodig.  

Denk je dat jouw kindje geschikt is en heeft hij of zij  1 van onderstaande maten? Twijfel dan niet, en meld je aan! 

Wij zijn op zoek naar:

1 x 50/56 NEWBORN

2 x 62/68 JONGENS

1 x 86/92 MEISJE

Aanmelden?

Dat gaat als volgt:  

Stuur een e-mail met daarin max. 2 foto's, de naam, leeftijd en kleding/schoen maat van je kindje naar info@luckyno7.nl (Eventueel IG naam mag ook). Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de modelsearch. 

Omdat we vaak enorm veel aanmeldingen krijgen (zo tof!) zal het een lastig project worden. We zullen daarom alleen de modellen e-mailen die we hebben geselecteerd. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 24 augustus.


Bedankt vast voor jullie enthousiaste en leuke reacties! We kunnen uit naar jullie foto's!

- XO- 
Team Lucky No.7


 


Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER