YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

Rebellious Winterjacket

Posted by Lucky No.7 on

Speciaal voor alle Lucky fans: de musthave van het winterseizoen! De rebellious winterjas!! Stefanie ( personal assistant ) verteld als een Lucky fan over de nieuwe winterjas en waarom deze niet mag ontbreken in je kast. Risma ( founder) verteld je over het design, pasvorm en materiaal.

Hét item wat deze winter niet in de kast mag ontbreken: de rebellious winterjas! Heb jij al een pre-order geplaatst? Wees er snel bij want de laatste maten staan nu online! De jas wordt bijna in ons magazijn geleverd, maar we moeten nog heel even wachten....
"Vorige week had ik het ineens; de behoefte aan herfst/ winter. Of het nu kwam door de extreme hitte die opeens om de hoek kwam kijken na het uitblijven van de zomer of door de nieuwe Lucky No.7 collectie die met flinke tegenzin in de kast bleef liggen weet ik niet. Maar ineens was ik klaar met de zomer kledij en kon ik niet wachten om warme breisels in te slaan, de nieuwe collecties te combineren en na te denken over Sinterklaas (dat de pepernoten al in de winkels ligt helpt natuurlijk ook niet mee)."
Rebellious? Just a little bit!

" De slogan van Lucky No.7 is inmiddels wereldwijd bekend bij onze klanten. Daarom kon de rebellious winterjas natuurlijk niet achterwege blijven. Wij zijn klaar voor de winter en wachten met smart op de levering van de winterjas. Zijn jullie er ook klaar voor? Er is slechts een beperkte oplage ingekocht dus wees er snel bij!"
"Voor mij moet een jas aan een aantal eisen voldoen: Ik vind het belangrijk dat een jas lekker zit en dat er in gespeeld kan worden.  Uiteraard moet hij waterdicht zijn en een goede capuchon voor over de oren. Als deze zijn afgetikt, komt uiteraard ook voor mij het uiterlijk van de jas om de hoek kijken. Het oog wil uiteraard ook wat ;-). Ik vind het fijn als het goed te combineren is met de rest van de kleding kast en dat het een stoere jas is met als het even kan bijzondere details."
"The details are not the details. They make the design."
"Het ontwerpen en produceren van een winterjas is iets heel anders dan het ontwikkelen van kleding. Daarom heb ik bewust ervoor gekozen om nu pas een winterjas te introduceren in de collectie. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat de pasvorm uitstekend is zodat de kindjes er lekker in kunnen bewegen. Maar ook het materiaal is van groot belang en dat was nog best even een zoektocht! Verder is er nagedacht over elk detail. Want uiteindelijk maken de details de winterjas af."
Wij hebben de jas al vast getest en uiteraard wat foto's gemaakt. Wil jij deze musthave ook hebben? Je kunt hier vast een pre-order bestellen. De laatste maten staan nu online!

Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER