YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

Rebels Runway

Posted by Lucky No.7 on

Rebels Runway

Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver! De Rebels Runway!!

Maanden van voorbereiden, plannen en overleggen hadden hun vruchten afgeworpen.

Zaterdag stonden we met 6 man sterk klaar om het event op te bouwen in Rijswijk. De runway opzetten, de pop up store opbouwen, het speelgedeelte gereed maken en natuurlijk de koffie hoek met de mooiste cupcakes klaar zetten.

Rond een uurtje of 6 waren we er meer dan klaar voor. Er miste alleen wel een heel essentieel iets…

De nieuwe collectie was nog niet in Nederland.. (klein stress momentje maar hoor)!

Gelukkig kregen wij rond 9 uur het telefoontje dat de goederen geleverd gingen worden in Almere. Tot ’s nachts is er gewerkt om alle goederen uit te pakken en in te laden voor de runway en zondag ochtend waren we dan echt zo ver. De Runway kon beginnen!

Het unieke van deze Runway is natuurlijk dat het gelopen wordt door de aller kleinsten. Samen met de papa’s en mama’s. Het ‘aaah’ gehalte was dan ook enorm hoog. En waar de kindjes in eerste instantie het nog best een beetje spannend vonden, liepen ze de tweede ronde als volleerd Runway modellen rond. Natuurtalentjes, stuk voor stuk!

Ook kon de collectie voor het eerst ‘live’  getoond worden, in plaats van dat je het ziet vanuit een lookbook. Iets wat wij nog nooit eerder hebben gedaan en wat zo leuk was! De collectie kwam enorm tot zijn recht en iedereen was razend enthousiast.

Er is dan ook flink geshopt in de pop up store en de meesten gingen met goedgevulde tasjes naar huis. Om 5 uur sloten wij het event voldaan af. Wij zijn de ouders en modelletjes enorm dankbaar voor hun inzet en enthousiasme. Last but not least: Kids Department, bedankt voor de leuke samenwerking! En natuurlijke alle lieve mensen die hebben meegeholpen met het opbouwen van het event. Door jullie enthousiasme en harde werk was het een zeer succesvolle dag!

Na de runway moest er nog twee dagen hard gewerkt worden. Alles voorbereiden voor de lancering, de laatste checks doen op de website en de orders voor onze retailers vast inpakken.

Gister om 12 uur hebben wij de nieuwe collectie gelanceerd en wat is deze goed ontvangen!! Zo leuk om te zien dat jullie nog steeds zo blij worden van een nieuwe collectie van Lucky en dat er meteen zooooveel besteld wordt. Te gek!

Bedankt hiervoor en vergeet vooral niet je aankoop je delen op social media onder vermelding van #luckyno7 !

 -XO- Lucky No.7

Klik hier voor het hele filmpje van de Rebels Runway. En vergeet je vooral niet te abonneren op ons kanaal, om nooit meer een video te missen! 

Binnenkort volgt er een catwalk special van de rebels runway....dus stay tuned! 

 


Older Post Newer Post


0 comments


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER