YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

Watoto Nederland

Posted by Lucky No.7 on

Baby Watoto is een thuis voor verlaten en kwetsbare kleintjes, van pasgeborenen tot peuters. Ze worden onder andere aangetroffen op straat, in afvalcontainers, ziekenhuizen of politiebureaus. Bij Baby Watoto vinden ze zorg, acceptatie en onvoorwaardelijke liefde. Als deze baby’s oud genoeg zijn verhuizen ze naar een Watoto kinderdorp. Daar zorgt een (pleeg)moeder voor 8 kinderen tot ze oud en wijs genoeg zijn om op zichzelf te wonen. 

Toen Naomi Kievit-Bijpost van Watoto Nederland, Lucky No.7 benaderde twijfelde ik geen moment om het goede doel te steunen omdat ik daar als mens een goed gevoel van krijg.

- "Do small things with great love." - Risma

Het mooie aan het initiatief vind ik dat we zowel ouders en kindjes in Nederland als in Oeganda blij kunnen maken. Afgelopen jaar werd door middel van een kleding party de Lucky No.7 items voor een leuke prijs verkocht en de opbrengst daarvan is naar Watoto Nederland gegaan. Rescue, Raise, Rebuild.

Ook een deel van de kleertjes zijn verstuurd naar Oeganda. En daar hebben wij prachtige foto’s van ontvangen die wij graag met jullie willen delen.

 

Wil jij ook Watoto ondersteunen? Dan kan dat door Baby Watoto donateur te worden.  Stuur een e-mail naar nederland@watoto.com of bezoek de website.


Older Post


0 comments


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER