YOU ARE INVITED! LAUNCH 14TH OF DECEMBER!

WIN Lucky no 7 outfit - Give away by JustbyManon!

Posted by Booster apps on

Het is weer zo ver! Met de lancering in het vooruitzicht wordt het weer tijd voor een give away! En zoals jullie van ons gewend zijn, doen wij dit in samenwerking met JustbyManon!

Lees hieronder het blog met alle informatie over de nieuwe collectie en hoe je kunt winnen.

Get Lucky!

Play hard

Het Nederlandse label Lucky No 7 lanceert al twee jaar de nieuwe collectie op de 7e van een maand. Op 7 september om 12 uur zal de nieuwe Lucky no. 7 collectie Play hard genaamd dan ook bij alle Lucky No 7 verkooppunten en in de Lucky No. 7 webshop te verkrijgen zijn.

Rebels Runway
A.s. zondag 4 september heeft Lucky No 7 iets super vets georganiseerd voor al hun fans. Een Play hard modeshow waar de complete collectie Lucky no 7 ( ook de Limited edition go green styles)  collectie geshowd wordt. Na de show is het shop t’ill you drop want al de te gekke items kun je direct shoppen. Dit winterseizoen is er goed nieuws voor alle meiden mama’s want er zijn meer styles voor hun toegevoegd aan de collectie. En Lucky as i am. Ze gaan dit winterseizoen tm maat 128 dus aanstaande zondag gaan Guus en ik ook weer fijn shoppen na de modeshow. Zien wij jullie daar?

De show om 12 uur is al uitverkocht maar er is een extra show georganiseerd om 15 uur zodat jullie hierbij ook aanwezig kunnen zijn. ( get your ticket now!) )

O ja.  Last but not least. Wil jij kans maken op outfit uit de nieuwe Lucky No 7 collectie?
Laat in de reactie op dit blog dan weten of jij voor een jongens en/of meisjes outfit wilt gaan en in welke maat! Meedoen op JustbyManon facebook mag ook.

Donderdag 8 september 2016 maken wij de winnaar bekend en zal ik een outfit van Lucky No 7 stylen voor jouw kindje! 

 


Older Post Newer Post


9 comments


 • Zooooooo gaaf! Voor een jongen maat 92/98! ??

  Amber on

 • Oeee zo leuk! Ik ben bij de modeshow zondag ennnn ik ga héél graag voor een jongensoutfit maat 80. Mn kleine man is ook nog eens bijna jarig dus dat zou super zijn!!

  Mylittleboaz on

 • Super leuk een give away! Deze zomervakantie jullie merk “ontdekt” en inmiddels hangen er al een 3-tal van die stoere jurkjes in de kast van mijn meiden. En daar past nog wel meer van dit leuke merk bij:). Dat mag voor mijn kleine meid in maat 92 of voor d’r grote zus in 110/116.

  Jeanette Straver on

 • Super leuk giveaway! ik ga voor een meisjes outfit in maatje 80/86

  Rachel Muller on

 • Jaaaa! Wij gaan voor de jongensoutfit, Sidney heeft maat 98/104.

  Silvanna Mahulette on


Leave a comment

LUCKY NO.7 NEWSLETTER